Hvor er gapahuken?

Gå tilbake langs vegen dere kjørte inn. Etter en kilometer kommer du til en stor snuplass på toppen av berget. Her går det sti inn til venstre som leder deg til PAN Gapahuk. Se etter et svart, rundt stålskilt med PAN som står festet til en stor stein på venstre side av vegen.. Her er det benker og bord med sitteplass til 12 stykker. På vinteren står det bålpanne og ved i gapahuken.

Hvordan booker jeg eller kjøper gavekort?

Gå inn i vår bookingtjeneste. Der booker du både opphold og kjøper gavekort.

Er det innlagt strøm og vann?

Komfort er en viktig del av opplevelsen hos oss i PAN og vi har derfor lagt inn både strøm og vann. På badet er det en herlig regndusj som kommer til sin rett etter en lang tur i skogen.

Er hyttene trygge?

Sikkerhet har vært en nøkkelfaktor ved byggingen av PAN. Hyttene er testet til å tåle en dobbel orkan (100m/s) og det er foretatt presise sikkerhetsvurderinger av prosjektets arkitekt og ingeniør. Et opphold i PAN er derfor helt trygt om man følger sikkerhetsanbefalingene.

Er det kaldt og uggent i hytta når vi kommer?

Det er gulvvarme i alle gulv så det er alltid en god grunntemperatur i hyttene. Hvis gjestens ankomsttidspunkt klaffer med forberedelsene i hytta fyrer vi opp i vedovnen.

Blir det ikke veldig trangt om plassen?

Hyttene i PAN er på 40m2 som er veldig godt utnyttet med mange plassbesparende løsninger. Hyttene er inndelt i tre ulike områder og dermed vil man få privatliv om man for eksempel reiser som kollegaer av begge kjønn.

Kan vi bestille mat?

Vi leverer frokost, lunsj og middag av lokale råvarer. Middag kommer med tilrettelagte råvarer, men må lages selv etter vedlagt oppskrift. Alle måltider bestilles i bookingsystemet og må bestilles minimum en uke før ankomst.

Hvor er nærmeste matbutikk?

Handelssenteret i kommunen er på Flisa som er omtrent 15 kilometer unna hyttene. Nærmeste butikk er Joker på Kjellmyra.

Hvordan finner jeg frem?

Vi sender ut vegbeskrivelse og annen nyttig info etter bookingen er foretatt.

Vi kjører elbil – kan den lades under oppholdet?

Ved teknisk hus rett ved hyttene er det to utekontakter som kan brukes til lading.

Kan vi være flere enn seks personer i hytta?

Det er seks sengeplasser per hytte og på grunn av sikkerhet er det ikke tillatt med flere gjester enn antall sengeplasser.

Er det trygt for barn?

PAN er et ypperlig sted for barnefamilier. Men barn i aktiv alder bør holdes under oppsyn slik at det ikke oppstår ulykker.

Passer PAN for bedrifter?

I høyeste grad! Vi disponerer også et gammelt tømmerhus med ti sengeplasser. Her er det internett og alt man trenger for en bedriftssamling. Vi skreddersyr aktiviteter og opplegg etter behov for bedrifter.

Er det farlige dyr på Finnskogen?

Til tross for at Finnskogen har en sjelden og spennende artsrikdom med ulv, bjørn, gaupe og elg, er ikke dette å anse som et faremoment. Rovdyr frykter mennesker og stikker av med en gang.

Hvordan er forholdene for jakt og fiske?

Finnskogen er et eldorado for alle typer friluftsliv. Med mange fiskevann og et jaktterreng på 160.000 dekar er det ypperlige muligheter for jakt og fiske. Ta kontakt med oss for en spennende tur med noen av våre dyktige guider.

Hvor langt er det mellom hyttene?

De ligger 100 meter fra hverandre.