Firmatur med bedriften til Pan Tretopphytter

Hos PAN kan man reise på tur i større eller mindre grupper. Dette egner seg godt til firmaer som ønsker bedriftssamlinger spennende omgivelser der naturopplevelsene er med på kjøpet.

De 40m2 store tretopphyttene har bad, fullt utstyrt kjøkken og innlagt vann og strøm. Sovefasilitetene i de to hyttene er delt inn i tre seksjoner med to enkeltsenger på henholdsvis stue og bad samt en dobbeltseng på hemsen. Det er ingen dører mellom seksjonene, men de er skjermet fra hverandre slik at man skal kunne ha et visst privatliv. 

Er man en liten gruppe kan man ta jobbsamlingen i hytta, men ved større grupper eller behov for god plass disponerer PAN et eget hus på en gård i nærheten med idyllisk beliggenhet. Her kan man samles til felles konferanse og gjøre unna jobbinnsatsen, før man trekker seg tilbake til tretopphyttene og nyter resten av dagen. 

Vi tilbyr alle måltider slik at tiden kan brukes mest mulig effektivt. Aktiviteter og opplevelser kan sette en ekstra spiss på en slik tur, så dette er noe vi også kan skreddersy etter ønske. Våre dyktige guider kan fortelle om Finnskogens spennende historie eller ta dere med ut på en opplevelsestur i villmarka.

Ta kontakt på post@panhytter.no