Firmatur – Dra på en unik bedriftstur | PAN Tretopphytter

Unik firmatur i inspirerende natur gir ekte samhandling

Dra jobben ut av kontoret og inn i en verden av naturskjønnhet og inspirasjon hos Pan Tretopphytter. Våre unike tretopphytter tilbyr den perfekte rammen for effektive bedriftssamlinger og firmaturer, hvor produktivitet og opplevelser forenes på en uforglemmelig måte.

Passer perfekt for: Ledersamlinger | Styremøter | Planleggingsmøter

Vår unike tilnærming egner seg spesielt for bedrifter som søker nye perspektiver og inspirasjon. Vi tilbyr et ideelt miljø for ledersamlinger, styremøter og planleggingsmøter, der behovet for å samles i en ny, inspirerende atmosfære møtes. Dette er for dere som ønsker å utforske nye ideer og styrke samarbeidet i en setting som fremmer kreativitet og produktivitet.

Tilpassede opplevelser, skreddersydd for dere

Vi tilbyr ikke bare et sted å møtes, men skaper en skreddersydd opplevelse for bedriften din. Våre dedikerte arrangementer og aktiviteter tilpasses bedriftens behov og ønsker, fra matopplevelser som speiler deres profil til spennende aktiviteter som styrker samholdet.

Felles opplevelser som binder teamet sammen

Ta turen til neste nivå med unike og minneverdige opplevelser. Fra hestesledeturer til gapahukkvelder med utsøkt mat og drikke, eller en spennende villmarksopplevelse hvor dere utforsker Finnskogens historie og kultur.

Moderne tretopphytter med alt dere trenger

Våre 40m2 tretopphytter er moderne, med alle fasiliteter inkludert bad, fullt utstyrt kjøkken og tilkoblet vann og strøm. Fra enkeltsenger til en dobbeltseng på hemsen, skaper hyttene en komfortabel og unik opplevelse midt i naturen.

Romslig plass for effektive møter og avslappende pauser

Ved større grupper eller behov for konferansefasiliteter, tilbyr vi et eget hus innen gangavstand. Her kan dere effektivt gjennomføre møter før dere trekker dere tilbake til tretopphyttene og nyter skogens ro og harmoni.

Ta kontakt så hjelper vi deg med å skape din helt unike bedriftsopplevelse for ditt team  

Er du klar for å skape en firmatur dere sent vil glemme?
Vi er klare til å skreddersy deres neste bedriftssamling hos Pan Tretopphytter.