Firmatur med bedriften til Pan Tretopphytter

Vi tar i mot både større eller mindre grupper. Et opphold hos oss egner seg godt til firmaer som ønsker bedriftssamlinger spennende omgivelser med flotte naturopplevelser.

De 40m2 store tretopphyttene har bad, fullt utstyrt kjøkken og innlagt vann og strøm. Sovefasilitetene i PAN-hyttene er delt inn i tre seksjoner med to enkeltsenger på henholdsvis stue og kjøkken samt en dobbeltseng på hemsen. Det er ingen dører mellom seksjonene, men de er skjermet fra hverandre slik at man skal kunne ha et visst privatliv. I PAN 3 er samme størrelse som de to andre, men har fire sengeplasser fordelt på dobbeltseng og to enkeltsenger.

Er man en liten gruppe kan man ta jobbsamlingen i hytta, men ved større grupper eller behov for god plass disponerer PAN et eget hus på en gård i nærheten der det også er ekstra sengeplasser. Her kan man samles til felles konferanse og gjøre unna jobbinnsatsen før man trekker seg tilbake til tretopphyttene og skogens velfortjente ro.

Vi tilbyr alle måltider slik at tiden i jobbsammenheng kan brukes mest mulig effektivt.

Aktiviteter og opplevelser kan sette en ekstra spiss på en slik tur, så dette er noe vi også kan skreddersy etter ønske. Våre dyktige guider kan fortelle om Finnskogens spennende historie eller ta dere med ut på en opplevelsestur i villmarka.

Ta kontakt på post@panhytter.no