Opplevelsesgave – Gavekort opplevelser | Pan Treetopphytter

Gi bort et gavekort på en unik opplevelse

Et gavekort på en opplevelse i våre tretopphytter byr på mystikk i vakre naturomgivelser, og er en unik gave som passer til alle!

Er du på leting etter den perfekte julegaven, jubileumsgaven eller en gave til en annen anledning? Et gavekort på opplevelser gir minner som varer! Nyt flott natur og eventyrlig overnatting i våre prisbelønte tretopphytter på Finnskogen, og utforsk hva skogen har å by på!

Under oppholdet er det også mulig å legge inn aktiviteter for familien, vennegjengen, kollegaene eller kjæresteparet. På ulvesafari kan man høre ulvehyl i nattemørket, eller man kan legge inn tur med kanefart eller hest og kjerre. Slapp av med en deilig spabehandling eller pust inn skogens ro med yoga. Her er også flere fine turstier og sykkelruter som byr på vakre naturopplevelser.

Gi et gavekort til din kjære, til foreldrene dine eller til vennen som har alt.

Du velger selv verdien på gavekortet, som løses inn når mottakeren er klar for tur og bestiller sitt opphold hos oss.

En natt blant tretoppene er en opplevelsesgave som byr på noe helt spesielt!

Slik løser du inn gavekortet

Gavekortet brukes som betaling ved bestillingen av en hytte. Innløsingen foregår ved at brukeren legger inn koden fra gavekortet på betalingssiden etter at booking er foretatt og oppholdet skal betales. Eventuelle restbeløp for overnattingen som ikke dekkes av gavekortet må betales i tillegg til gavekortsummen.

Vilkår og betingelser

Gavekortet åpner for kjøp av overnatting i PAN Tretopphytter, men kan ikke brukes til alle andre tilbud tilknyttet PAN Tretopphytter.

Kortet er ikke en sjekk eller et kreditt-/betalingskort og kan ikke byttes inn i kontanter eller brukes til kjøp av nytt gavekort.

Gavekortet er ikke-refunderbart og aktivt i to år etter kjøpsdato. Deretter vil kortet utløpe og det utestående beløpet vil utgå.

PAN Tretopphytter er ikke ansvarlig for bortkommet, stjålet eller ødelagt gavekort. Ei heller uautorisert bruk.

PAN Tretopphytter har rett til å endre betalingsvilkår og priser uten varsel.

Har du spørsmål? Kontakt oss på post@panhytter.no, via vårt kontaktskjema eller på telefon +4748064521.