Aktiviteter – Panhytter

Aktiviteter

Aktiv ferie eller avslapning med god mat og drikke? PAN Tretopphytter ligger i natureldoradoet Finnskogen i Hedmark og har alle muligheter. Her får du unike turopplevelser rett utenfor døra, med eller uten guide. Maten er kortreist og baserer seg på den rike finnskogshistorien hvor sunn, næringsrik og bærekraftig mat står i fokus.

Eventyr på elva

Langt inne i hjertet av Finnskogen ligger elvene Kynna og Flisaelva som er gode valg for de som ønsker å oppleve villmarken i ro og fred, de som ønsker å utfordre seg selv eller de som søker litt adrenalin. Dette er en klasse 1-3 elv som passer for de fleste padlere på ulike erfaringsnivåer.

Bli med på ulvesafari og hør ulven hyle

Med en lokalkjent guide tas man med på tur i skogen for å finne et egnet sted der man kan lytte etter ulvehyl. Dette er en helt spesiell opplevelse som er mest spennende på kveldstid.

Kanefart & tur med hest og kjerre

Vi tilbyr kanefart på vinteren og kjøring med vogn på sommerhalvåret. En tur med hest og slede i vakkert skoglandskap er en magisk opplevelse som passer for alle aldre.

Klatrepark

I gåavstand fra hyttene ligger Gjesåsen klatrepark. Et besøk hit er en morsom utfordring for liten og stor. PANs gjester får 15 % rabatt på billetten til Gjesåsen Klatrepark.

Myrsafari med stand up paddling

En unik oppdagerferd i Finnskogens bortgjemte våtmarksområder med guide fra Outdoor Finnskogen. Opplev yrende fugleliv og innsjøens gjemte skatter på oppdagelsesferd på vannet.

Sporsafari

Finnskogens yrende dyreliv byr på spennende opplevelser. Bli med på guidet tur og se etter skogens innbyggere i sitt naturlige miljø. Kanskje er du heldig og ser elgen bak en furulegg?

Turer, ski og truger

Turmulighetene er mange på Finnskogen og naturen er ofte best å innta til fots. Merkede løyper til fots går rett utenfor hyttene. På vinteren er det flere flotte skiløyper en kort biltur unna. Det er også mulig å leie truger for å få en næropplevelse av urørt natur.

Fiske på finnskogen

Finnskogen er kjent for sine mange flotte fiskevann. Fiskemulighetene er mange, både fra båt og fra land. Bli med på fisketur på sommeren og isfiske på vinteren der vi jakter på gjedde, abbor og lake.

Sykkelutleie på finnskogen

Med 50 mil av sammenhengende skogsbilveier er Finnskogen et fantastisk utgangspunkt for enhver ivrige syklist.

Finnskogen spa-behandling

Unn deg den optimale luksusen og bestill en SPA-behandling under oppholdet. Nyt en avkoblende stund med en av våre dyktige terapeuter. Det brukes kun økologiske og naturlige produkter under behandlingen.

Gapahuk med naturopplevelser

PANs Gapahuk er håndlaftet etter gamle byggetradisjoner og det er derfor ikke brukt spiker i byggingen. Dette er et fint turmål som ligger omtrent en kilometer fra hyttene.