Finnskogen spa – Spa-behandling | PAN Tretopphytter

Unn deg den optimale luksusen og bestill en SPA-behandling under oppholdet.

Behandlingen utføres av hud- og kroppspleieklinikken Friske Fjes som har utviklet en skreddersydd behandlingsmeny tilpasset omgivelsene i PAN. Terapeutene kommer til deg slik at du kan slappe fullstendig av på hytta og ikke trenger å forlate de magiske omgivelsene du befinner deg i. 

Benyttede behandlingsprodukter er fra iKOU og baserer seg på økologiske og veganske prinsipper. Friske Fjes ønsker å skape unike opplevelser i unike omgivelser for PANs kunder med sine tre ulike behandlinger. Alle terapeutene er Dermalogica Eksperter – det høyeste nivået i Dermalogicas globale etterutdanningsprogram.

Alle behandlinger varer i rundt 90 minutter og koster fra 4600 kroner. Det er mulig å utvide lengden på behandlingen med 30 minutter.

Behandlingene er med forbehold om ledig tid. For booking – send oss en epost på info@r1231608.website.cykf2ckdv.service.one

Skogens Ro 

Stress ned og senk skuldrene med denne beroligende behandlingen som gjenoppretter hudens fuktighet fra topp til tå. Fornyende kroppsskrubb, avstressende massasje med beroligende oljer og en fuktighetsgivende, antioksidantrik innpakning etterlater huden ultramyk. La denne behandlingen i fantastiske tretopp-omgivelser gi deg velvære og fullstendig avslapning.

Energitopp

Nyt en forfriskende behandling som stimulerer energinivået i både kropp og sinn. Føl effekten av en frisk og rensende saltskrubb, avslappende massasje med revitaliserende, essensielle oljer og en antioksidantrik, fuktighetsgivende innpakning. Til sammen gir dette en herlig følelse og en fornyet hud som stråler av velvære. La spenningene slippe taket, få fornyet energi og føl deg lettere til sinns.

Naturens Rens (Ikke for gravide) 

Avgift kroppen og klarne sinnet med denne dypt avslappende og rensende behandlingen. En avgiftende kroppsskrubb, og innpakning med naturlig leire, tang og australske planteessenser gjenoppretter en sunn, strålende hud over hele kroppen. Beroligende, essensielle oljer og den stressreduserende massasjen får deg til å slappe fullstendig av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *