Prisvinnende arkitektur

Kun to timer fra Oslo

Aktiviteter i naturen

Panoramautsikt

Our Treetop Cabins

The two treetop cabins have six beds – a double bed and four single beds. Here you get modern comfort with electricity and running water. The cabins are elevated eight meters above the ground. They are not attached to the trees, but rest on a wickerwork structure that is anchored in solid rock.

About our treetop cabins

Awards and nominations

 • 2019

  AD Design Awards

 • 2019

  European Steel Design Awards

 • 2019

  Dezeen Design Awards

 • 2020

  Arch Daily Buliding of the Year Awards

 • 2022

  Experience Award

Nature Experiences at Finnskogen

River rafting

Far in the heart of Finnskogen lie the rivers Kynna and Flisaelva, which are good choices for those who want […] Read more

Wolf Safari – Wolf Howling Tour

Under the right conditions there is a good chance of hearing the wolf howl. Read more

Sleigh ride & horse and carriage

Experience Finnskogen with the horse as your companion! Get out and about in a horse and carriage! Read more

Outdoor activities in lean-to shelter

A gapahuk is a central part of Norwegian traditions. Traditionally this was a place where you would find shelter with a warming fire. Read more

Bird Watching for the Great Grey Owl

Join our guide on an exciting adventure looking for some of the exotic inhabitants of the Finnskogen forest. Read more

Finnskogen Spa

For the optimal luxury experience, you can order a SPA treatment during your stay at PAN. Read more

FEATURED IN

FREEQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hvor er gapahuken?

Langs innfartsvegen, på toppen av berget, går det sti inn til venstre som leder deg til PAN Gapahuk. Se etter et svart, rundt stålskilt med PAN som står festet til en stor stein på venstre side av vegen. Dette er et fint turmål og her er det benker og bord med sitteplass til 12 stykker. På vinteren er det bålpanne og ved i gapahuken.

Jeg liker ikke høyder, da er vel ikke dette noe for meg?

PAN er en opplevelse alle kan delta i, selv om man kjenner et sug i magen når det begynner å bli mange meter ned til bakken. Inngangen går gjennom en vindeltrapp med tett gitter på alle sider. Dette leder til en bru med håndløper på begge sider før man er inne i selve hytta. Vi har hatt mange gjester med uttalt høydeskepsis, men ingen har til nå hatt noen ubehagelig opplevelse. Om man vil være på den helt trygge siden anbefaler vi å ta oppholdet i PAN 2. Den ligger mer nede i terrenget med skogen tettere på og man merker ikke høyden like godt som på PAN 1.

Hva finnes av matlagingsutstyr?

PAN har et moderne kjøkken med innlagt strøm, vann og alt man trenger for kokkelering. På kjøkkenet er det induksjonsplater, stekeovn og utstyr til koking, steking og baking. Ute er det en bålpanne, men den fjernes i tørre perioder og under bålforbudsperioden. Da vil det stå en grill ved servicebygget som man kan benytte i stedet.

Er det vanskelig å kjøre til PAN?

Vegen inn til PAN er på fem kilometer godt vedlikeholdte skogsbilveger. På vinterstid anbefales det en bil som tåler norske vinterforhold. Ved raske værskifter kan det både bli mye snø og glatt, så en god bil er viktig. Da får man en god opplevelse langs den flotte innfartsvegen og kan nyte naturen i all sin prakt. Merk også at det kun er hovedvegen til PAN som skal benyttes da tilknyttede veger er ikke vedlikeholdt og har sine utfordringer gjennom alle årstider.

All questions