Booking av tretopphytte

Opplever du problemer med å booke? Book via denne lenken

Prisene varierer ut i fra sesong og antall personer. Hyttene bookes eksklusivt, slik at man disponerer hytta alene under oppholdet. Leien inkluderer sengetøy, håndklær og vask av hytta. Det er innlagt vann og strøm, fullt utstyrt kjøkken, bad og toalett.

Økologiske høykvalitetsprodukter fra iKou og Dermalogica er inkludert i oppholdet. Disse eksklusive hudpleieproduktene gir deg som gjest den ekstra lille følelsen av luksus.

I bookingtjenesten foretas alle bestillinger, kjøp av gavekort eller endringer til den eksisterende bookingen. Etter bookingen er foretatt vil du få informasjon om alt du trenger å vite om oppholdet gjennom flere eposter opp mot ankomstdato. Innsjekk er kl. 15.00 og utsjekk er kl. 11.00. Det er rabatt for overnattinger fra to døgn og denne rabatten øker med antall overnattinger.

Avbestilling og endring:

  • Før 21 dager før innsjekk refunderes hele betalingen
  • Fra 21 dager til 7 dager før innsjekk refunderes 50% av beløpet
  • Endringer senere enn 7 dager er ikke refunderbare.
  • Mat og aktiviteter følger samme avbestillingsregler om ikke annet er opplyst.

Alle priser er i norske kroner. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen i vårt bookingsystem og inkluderer alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.  Det kan forekomme gebyrer på manuelle bestillinger. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Videre tar vi forbehold om at priser kan bli justert opp eller ned.  PAN Tretopphytter behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. Når du handler hos PAN Tretopphytter blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker, elektronisk betalingsløsning. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.