OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan booker jeg?
Svar: Gå inn i bookingkalenderen og kryss av datoer du vil booke. Det gis inntil 15% rabatt på opphold over ett døgn, jo flere døgn jo større rabatt. Ved bruk av gavekort skrives koden inn på betalingssiden etter at hytta er bestilt.

Hva må vi ha med?
Svar: Hyttene har fullt utstyrt kjøkken med stekeovn, kokeplate, kjøkkenutstyr og presskanne til kaffe. Sengetøy, toalettpapir, såpe og ved er inkludert. Ta med det du trenger av mat og drikke. Sjekk værmeldingen og pakk klær etter vær og årstid.

Har dere en resepsjon?
Svar: Nei, hos oss er en sentral del av opplevelsen at gjestene er alene og skal klare seg selv fra de kommer til de drar. Av den grunn har vi lagt opp til en enkel og komfortabel overnattingsløsning som passer alle, uansett alder, fysisk form og erfaring i naturen.

Egner dette seg for firmaer?
Svar: I høyeste grad! I tillegg til de to PAN-hyttene disponerer vi et tømmerhus i gangavstand fra hyttene. Her er det 11 sengeplasser og huset kan også brukes som konferanserom. Det er også andre muligheter i nærområdet for større selskaper, og vi bistår med skreddersydde opplegg der vi kan tilby pakker med transport, foredrag, mat og opplevelser.

Hvilken hytte bør jeg bestille?
Svar: Smak og behag. Hytte 1 har best utsikt, mens hytte 2 ligger tettest på trærne og gir den beste “finnskogopplevelsen”.

Kan vi bestille mat?
Svar: Vi kan organisere frokost og middag for gjester. Dette må det meldes fra minimum 10 dager før innsjekk. Minimumsantallet for middag er seks personer.

Hvordan er fiskemulighetene?
Svar: Finnskogen er et eldorado for fiske og Gjesåssjøen (én km) er nærmeste fiskevann. Er du ute etter den spesielle opplevelsen, bør du ta kontakt med oss for en guidet tur med noen av landets beste fiskere i Explore Finnskogen. Dette må gjøres tidlig slik at opplegget blir optimalt.

Hva slags oppvarming er det i hytta?
Svar: Hyttene er fullisolerte og har innlagt gulvvarme. De er svært energieffektive, men har også en peisovn i stua.

Kan vi lage mat ute?
Svar: Uteplassen på hver hytte har fullt utstyrt utekjøkken fra Espegard til matlaging på bålpanne. Merk at denne ikke er disponibel til tider på året da det er bålforbud.

Er det nett på hytta?
Svar: Nei, men det er bra 4G-dekning i hele området. Vi oppfordrer imidlertid til å ta en hvilepause fra all elektronikk. Ved å bruke tid på naturbildet i stedet for skjermbildet vil man få mest mulig ut av oppholdet i PANs verden.

Kan vi ha med hund?
Svar: På grunn av allergi er det ikke lov med kjæledyr.

Er det trygt?
Svar: Sikkerhet har vært veldig viktig og det er investert mye for å lage hyttene til bærekraftige og trygge enheter. Hyttene er testet til å tåle en dobbel orkan (100 m/s) og er de er forskriftsmessig sikret med gjerder og gitter for å hindre fallulykker.

Hva med rovdyr?
Svar: Det er ulv og bjørn på Finnskogen, men det er ingen grunn til å la seg skremme. Alle rovdyr skyr mennesker og stikker av lenge før du har sjanse til å se dem. Er du veldig heldig kan du se spor eller avføring fra rovdyr, men det er det nærmeste du kommer.

Hvorfor er PAN dyrere enn andre tretopphytter?
Svar: PAN er det eneste overnattingsstedet i tretoppsjangeren som tilbyr topp komfort med innlagt strøm og vann og spesialtilpassede, smakfulle interiørløsninger. Konseptet er det eneste i sitt slag i verden og gir en unik sammenkobling av natur, design og kultur.

Må vi vaske hytta selv?
Svar: Sengetøy og renhold er inkludert i oppholdet

Kan vi betale med faktura?
Svar: Ta kontakt med oss på epost så organiserer vi dette.

Alle priser er i norske kroner. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen i vårt bookingsystem og inkluderer alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.  Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. PAN Tretopphytter behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. Når du handler hos PAN Tretopphytter blir betalingen behandlet av Dibs, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.