REISEN TIL PAN

Prisene starter på 3900 kroner døgnet og varierer ut i fra sesong og antall personer. Hyttene bookes eksklusivt, slik at man disponerer hytta alene under oppholdet.

Økologiske høykvalitetsprodukter fra iKou og Dermalogica er inkludert i oppholdet. Disse eksklusive hudpleieproduktene følger med for å gi  gjesten det lille ekstra. 

I bookingtjenesten foretas alle bestillinger, kjøp av gavekort eller endringer til den eksisterende bookingen. Etter bookingen er foretatt vil du få informasjon om alt du trenger å vite om oppholdet gjennom flere eposter opp mot ankomstdato. Innsjekk er kl 15 og utsjekk er kl 11.30. Det er rabatt for overnattinger fra to døgn og denne rabatten øker med antall overnattinger.Sengetøy, håndkler og vask er inkludert i prisen. 

Avbestilling og endring:

  • Før 21 dager før innsjekk refunderes hele betalingen
  • Fra 21 dager til 7 dager før innsjekk refunderes 50% av beløpet
  • Endringer senere enn 7 dager er ikke refunderbare.
  • Mat og aktiviteter følger samme avbestillingsregler om ikke annet er opplyst.

Bookinger der kunden vil betale gjennom tilsendt faktura har en administrasjonkostnad på 299 kroner.

Alle priser er i norske kroner. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen i vårt bookingsystem og inkluderer alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.  Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Videre tar vi forbehold om at priser kan bli justert opp eller ned.  PAN Tretopphytter behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.  Når du handler hos PAN Tretopphytter blir betalingen behandlet av Dibs, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.