Badeplasser

Det er sommer, varmt og selv om skogen er sval kan det være godt med et bad!

  • Den nærmeste badeplassen er Baksjøen som er et skogsvann med sandstrand. Den ligger tre kilometer fra hyttene og er tilgjengelig med både sykkel og bil. Korteste veg er rett ned mot Gjesåssjøen fra hyttene, men her er vegen dårlig og man kjører ned på eget ansvar. Kjør ned grusvegen forbi kirken og Gjesåssjøen og ta til venstre på toppen av bakken. Kjør en kilometer til og ta til høyre inn på Baksjøvegen.
  • Litt lenger unna ligger Nergrenda. Her er det flere kilometer med sandstrand langs Glomma og dette er en perle av en riviera. Glomma kan være kald til langt ut på sommeren, så gjør et søk på badetemperaturer før dere legger turen hit. Kjør til Flisa og ta av mot Åsnes kirke. Fortsett på vegen forbi kirken til asfalten slutter. Her står det et skilt med badeplass på en grusveg ned til venstre.
  • Ved Færder camping er det også en ny og tilrettelagt badeplass med lang og flott sandstrand. Denne ligger ved utløpet der Flisaelva møter Glomma. Kjør til Flisa og fortsett ned mot den gamle jernbanestasjonen. Da har du stasjonen på venstre hånd og Flisabrua på høyre. Kjør rett frem og forbi kornsiloen. Følg vegen til du er fremme.

Godt bad!