INFO

De to hyttene som i dag inngår i PAN Tretopphytter har seks sengeplasser fordelt på en dobbeltseng og fire enkeltsenger. Oppholdet inkluderer sengetøy og vask. I hyttene har man alle fasiliteter med innlagt strøm, vann og førsteklasses løsninger på interiør og designvalg.

Se flere interiørbilder

ANKOMST:

Bil er det foretrukne fremkomstmiddelet til PAN Tretopphytter. Ferden til hyttene går på godt vedlikeholdte skogsbilveier og PAN Tretopphytter tilbyr også lading av elbil.

For større grupper eller spesielle behov er vi behjelpelige med å organisere transport. Vi tilbyr også skreddersydde opplegg for bedrifter. Ta kontakt på post(at)panhytter.no

Ved kollektivtransport ligger busstasjonen på Flisa ti kilometer unna hyttene med bussruter fra Elverum og Kongsvinger.

Ruteplanlegger: Hedmark Trafikk

SIKKERHET:

Hyttene ligger åtte meter over bakken og høyden fra bakkenivå til mønet er totalt på 16 meter. Hyttene er ikke festet i trærne, men hviler på en flettverkskonstruksjon som står forankret i solid fjell med trærne kranset rundt. Dette er på grunn av både estetiske og sikkerhetsmessige årsaker. Sikkerhet har vært en sentral faktor under konstruksjonen og hyttene beregnet til  å tåle mer enn en dobbel orkan.

OM OPPHOLDET

Det er 4G i området, men det er ikke innlagt trådløst nett i hyttene. Dette er et bevisst valg. Vi oppfordrer våre gjester til å ta et avbrekk fra mobil og nettbrett for å få mest mulig utbytte av opplevelsen i PAN Tretopphytter.

Grunnet allergi er det ikke lov med kjæledyr i hyttene. Merk også at PAN Tretopphytter er et røykfritt område.