[:no]Lokalmat[:en]Local food[:]

[:no]Mat er historie og kan fortelle mye om området man er i. På Finnskogen var det fra gammelt av næringsrik mat som ga krefter. Slik holdt man ut det fysisk krevende arbeidet i skogen eller på jordet.

PAN tilbyr mat gjennom vår samarbeidspartner Negarden på Flisa. Her er det fokus på lokale produkter og tradisjoner. Negarden leverer frokost, lunsj og middag. Maten blir levert på døra og står klar i hytta ved ankomst.

Utvalget varierer gjennom sesongen og antall bestillinger. Maten er i så stor grad som mulig basert på sesongaktuelle råvarer.

Frokost kan for eksempel bestå av hjemmebakt brød, gårdsegg og hjemmelaget syltetøy.

Middagen er basert på lokale mattradisjoner og kommer i ferdige komponenter med en enkel oppskrift. Maten puttes i gryta og tilberedes mens man tar seg et glass og nyter utsikten. Middagen kan også lages på bålpanne utendørs. Ved bruk av bålpanne må alt utstyr vaskes og legges tilbake da dette ikke inngår i hyttevasken.

All mat bestilles gjennom vårt bookingsystem. Fullstendig prisliste ligger i bookingen.[:en]Our food service is delivered from Mellem Gardsmat at Flisa. Eva Molberg serves local products and breakfast, lunch and dinner can be ordered during your stay at PAN. The food is delivered to the cabin upon arrival. The selection varies throughout the season and is based on seasonal produces. Breakfast and lunch can for instance consist of home-baked bread, farm eggs, jam from Evas farm etc.

The dinner is based on traditional food from Finnskogen and comes in ready-made components that follows a simple recipe. The cooking is easy and can be done while enjoying a glass of wine and admiring the view. Dinner can also be made on a bonfire outdoors.

All food is ordered through our booking system.[:]