PAN Tretopphytter ligger i natureldoradoet Finnskogen i Hedmark. Her er det utallige muligheter med ulike turopplevelser, jakt, fiske og andre spennende aktiviteter.

Aktivitetsplanlegging:

Gåtur

Turmulighetene er mange på Finnskogen. Det er flere merkede løyper ved PAN og oppholdet kan planlegges med korte eller lange turer i skogen. Den kjente turstien Finnskogleden går lengre øst og anbefales som et  turmål. Kirkestien går fra PAN og kobles etter tre mil sammen med Finnskogleden. Se også turtips på DNT.

Sykling

Med 50 mil av sammenhengende skogsbilveier er Finnskogen et fantastisk utgangspunkt for enhver ivrige syklist. Her er det sykkelmuligheter for alle ferdighetsnivåer og det er muligheter for både stisykling og lengre turer. Sykkelløypene går rett utenfor døra, så her er det bare å legge i vei!

Klatre

De som ikke får nok av luftige opplevelser gjennom selve overnattingen, kan ta turen til Gjesåsen Klatrepark på nabogården. Den ligger i gåavstand og her er det fysiske utfordringer som passer for absolutt alle aldersgrupper.

Hest

Hva med å se Finnskogen med hest? Vi tilbyr også hestekjøring med erfarne hestekusker som kjenner området som sin egen bukselomme. Kanefart og kjøring med vogn er prissatt for minimum fire personer og må planlegges minst to uker før innsjekk.

Fiske og pilke

Gjesåssjøen er nærmeste sjø, med innlandsfisk som gjedde, bråsme og abbor. Her kan man fiske fra båt om sommeren eller pilke på vinteren.

Kano og kajakk

Finnskogen er et kjent reisemål for padlere og her er det mange spennende muligheter man kan utforske fra kano eller kajakk. Det finnes et stort antall tur-og sykkelløyper i området og et av norges største nettverk av skogsbilveier tilknyttet hyttene. Turmulighetene er endeløse og det er bare tiden som setter stopper.