Lokalmat

Mat er historie og kan fortelle mye om området man er i. På Finnskogen var det fra gammelt av næringsrik mat som ga krefter. Slik holdt man ut det fysisk krevende arbeidet i skogen eller på jordet.

PAN tilbyr mat gjennom vår samarbeidspartner Negarden på Flisa. Her er det fokus på lokale produkter og tradisjoner. Negarden leverer frokost, lunsj og middag. Maten blir levert på døra og står klar i hytta ved ankomst.

Utvalget varierer gjennom sesongen og antall bestillinger. Maten er i så stor grad som mulig basert på sesongaktuelle råvarer.

Frokost kan for eksempel bestå av hjemmebakt brød, gårdsegg og hjemmelaget syltetøy.

Middagen er basert på lokale mattradisjoner og kommer i ferdige komponenter med en enkel oppskrift. Maten puttes i gryta og tilberedes mens man tar seg et glass og nyter utsikten. Middagen kan også lages på bålpanne utendørs. Ved bruk av bålpanne må alt utstyr vaskes og legges tilbake da dette ikke inngår i hyttevasken.

All mat bestilles gjennom vårt bookingsystem. Fullstendig prisliste ligger i bookingen.